Skip to main content

Vill du ha ett välbetalt, tryggt och fritt liv?

Vi söker fler kvalificerade, behöriga lärare såväl som obehöriga och erfarna vikarier inom alla ämnesområden. Vi bemannar allt från enstaka dagar till hela läsår i hela landet. Hos oss är det en självklarhet att du som tar hand om andra också behöver någon som tar hand om dig.

På Zest sätter vi vår skolpersonal i främsta rummet, ger dig lön värdig ditt yrke och har som ambition att du ska få lägga mer energi på pedagogik och undervisning och mindre på administration. Kort sagt – ett fritt arbetsliv med uppbackning och uppskattning av dina chefer.

ZEST ERBJUDER

  • Branschens bästa lön
  • Stor frihet att välja arbetsplats
  • Fortbildning efter dina behov
  • Tydlig arbets-/uppdragsbeskrivning
  • Friskvårdsbidrag på 5000 kr/år
  • Privat sjukvårdsförsäkring

Lärare

På Zest är vi alltid intresserade av att bredda vår lärarbank med trygga och kompetenta lärare inom alla ämnen. Vårt erbjudande till dig? Sveriges bästa arbetsvillkor och branschens bästa lön.

Förskollärare

Är du en förskollärare med relevant utbildning som älskar ditt jobb men söker flexibilitet och variation? Skicka ditt CV till oss!

Skolsköterskor

På Zest satsar vi på att kunna erbjuda all personal en skola möjligtvis kan behöva. Just nu söker vi erfarna skolsköterskor för både långa och korta uppdrag.

Chefer

Skolan behöver alltid duktiga chefer och ledare. Är du en sådan? Skicka ditt CV till oss.

Är du en kraft att räkna med?

Vill du bli en del av Sveriges bästa resursbank för skolan? Registrera dig och skapa en profil så hjälper vi dig att hitta nya spännande utmaningar.

Registrera CV